fot. Imbryk do herbaty Jesienno-zimowy czas tradycyjnie kojarzy się z parującą filiżanką...
Kuchnia
Herbata z akcentem na trzy imbryki
fot. zaparzacze To, w czym parzy się herbatę, ma niebagatelne znaczenie dla jej właściwości...
Czajniki rodem z opery i wysp Polinezji
fot. czajniki Czemu odmówić czajnikowi duszy, charakteru i temperamentu? Dlaczego pozbawić go...
Świat misko-maniaka
fot. misy Wśród wielbicieli designu pojawiają się stopniowo coraz bardziej wyspecjalizowane grupy...
Barowa elita
Piękni, dostojni, dystyngowani. Coolery i wiaderka do lodu stają się w polskiej rzeczywistości...
Delikatni mocarze
Współczesny design doskonale łączy przeciwieństwa. Im bardziej coś wygląda filigranowo, tym mocniej...
Kusząca „przegryzka”
fot. półmiski Wydało nam się głęboko niesprawiedliwym, że cała grupa chipsów, paluszków, orzeszków...
Nordyckie i germańskie barowe serwowanie
fot. tace Aromatyczny dym fajki, kusząco postukujące w grubym szkle kostki lodu, które zaraz zaleje...
Pradawna herbaciana dusza w minimalistycznym stylu
fot. imbryk Orient nauczył współczesność, jak parzyć herbatę. Designerzy uczą z kolei, jak sprawić...
Szczypta melancholii, kropla uroku, drobina Skandynawii
fot. solniczki i pieprzniczki Przyprawianie potraw można podzielić na dwie grupy – przyprawianie...